Îndrăgita actriță a Teatrului Regina Maria, Adela Lazăr a vernisat, miercuri, în Foaier Loji, expoziția de pictură ,,Oradea mea de turtă dulce”, la care a lucrat timp de trei ani.

Cea de a doua expoziție personală a artistei cuprinde 19 tablouri. 18 dintre acestea au fost realizate de Adela și înfățișează clădiri reprezentative ale Oradiei: Astoria, Bazar, Casa Darvas – La Roche, Palatul Baroc, Palatul Episcopal, Palatul Vulturul Negru, Teatrul Regina Maria etc. Cea de a 19-a pictură este, însă, specială deoarece a fost semnată de fiica sa de numai cinci ani, Anabela, o prezență nelipsită de la spectacolele de teatru și evenimentele culturale.

,,<<Oradea mea de turtă dulce>> este încă un vis împlinit. A fost o seară magică, plină de oameni dragi, care s-au bucurat împreună cu mine de energia oferită de tablourile ca din turtă dulce. Îndrăzniți să visați! Cu puțină muncă și multă încredere în sine visul se va îndeplini”, a declarat, pentru NewsBihor, Adela Lazăr.

Expoziţia, care este cu vânzare, poate fi admirată în foaierul teatrului, înainte de începerea spectacolelor, până în data de 16 decembrie, inclusiv.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Sebi Tonț