Biblioteca Județeană „Gheorghe Şincai” Bihor își deschide larg porțile pentru toți iubitorii de lectură, joi, între orele 10:00 – 20:00. Ediția din acest an a evenimentului, care se va concretiza printr-o serie de activități specifice, va sta sub semnul Centenarului.

Potrivit organizatorilor, activitățile pregătite pentru joi se vor desfășura la Sediul central și Filialele Bibliotecii. Agenda evenimentului este una bogată, care cuprinde, printre altele, un club de lectură, club de poezie, vizionări de filme și desene animate, diverse expoziții, atelier de teatru și un concert simfonic. În aceeași zi, începând cu ora 12.00, vor avea loc Conferințele Unirii, ediția a VIII-a, susținute de către conferențiarii Remus Câmpeanu, de la Institutul de Istorie ,,George Barițiu” Cluj-Napoca, Cristina Pușcaș, muzeograf la Muzeul Cetății și Orașului Oradea, și Luminița Moga, reprezentant al Bibliotecii Județene „Gheorghe Şincai” Bihor.

Programul complet îl găsiți aici: Agenda evenimentului

Pe tot parcursul zilei, atât la Sediul central, cât și în Filialele Bibliotecii, utilizatorii vor putea returna, fără penalizare, documentele care au depășit termenul de împrumut.

Larisa Patricia Herlaș