Dacă aveți până în 28 de ani, abilități în comunicare, dar mai presus de toate, sunteți interesați de activitatea Organizației Națiunilor Unite, vă încadrați în profilul candidatului pentru următoatrele funcții vacante.

În perioada 29 octombrie-18 noiembrie, cei interesați pot să își depună candidatura la programul Voluntar UNYD 2018-2019. Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-28 ani, experiență în activități de voluntariat, bune abilități de comunicare, să cunoască limba engleză la nivel avansat și să poată lucra în echipă. „Delegații la ONU caută voluntari pentru următoarele funcții vacante: ofițer comunicare/social media + senior event organizer. Alocare de timp necesară este de minim 6 ore/săptămână, pentru cel puțin 12 luni (Decembrie 2018 – Noiembrie 2019). Candidații care pot asigura o prezență constantă pe teritoriul României în perioada programului de voluntariat vor avea un avantaj. Delegații la ONU își propun pentru viitori voluntari contexte de învățare și oportunități de implicare pentru ca ei să devină unul din oamenii care vor contribui la dezvoltarea programului „Delegat de Tineret la Națiunile Unite” , un mediu flexibil, în care vor avea ocazia să învețe multe lucruri noi, să-și asume responsabilități și să implementeze idei”, spun organizatorii.
Mai multe detalii cu privire la cele trei funcții vacante, calendarul procedurii de selecției îl găsiți pe http://unyouthdelegate.ro/selectie-voluntari-unyd-2018-2019/?fbclid=IwAR0mdla7c1lk3AC67c6cgjnZxXFO4U_Z-VUioODhrOKBiiflXni7AhH6tLY

Mădălina Venter