În perioada 08-11 noiembrie, Teatrul Regina Maria își deschide porțile pentru ediția cu numărul cinci a Festivalului internațional pentru copii și tineret „Star Vivere Music Revolution”. Evenimentul este organizat de Asociația Star Vivere, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare proiecte Bihor.

Concursul se desfășoară vineri, 9 noiembrie, începând cu ora 14, sâmbătă, 10 noiembrie, de la aceeași oră, fiind programată gala premiilor. La ediția din acest an s-au înscris deja 87 de copii. ,,Festivalul a devenit unul de referință la nivel național, bucurându-se de participarea celor mai importante școli de muzică pentru copii, cu un nivel tot mai ridicat de pregătire. Juriul din acest an, se poate spune, este unul excepțional, înregistrând și o premieră: Crina Mardare, pentru prima dată membră a unui juriu într-un festival”, ne-a precizat Valeria Mișcuția, organizatorul festivalului.

Juriul este format din artiști binecunoscuți: Mihai Alexandru (președinte) și membrii Crina Mardare, UDDI, Cezar Ouatu, Mihaela Cernea, Mihaela Tatu, Doina Bentu şi Dan Manoliu.

Mădălina Venter