Consilierul Lucia Pantea a reprezentat Consiliul Județean Bihor la cea de a XIV-a ediție a evenimentului Gala Administrației.ro, care a avut loc la finalul lunii octombrie, în Poiana Brașov.

Portalul http://www.administratie.ro/a relatat în numeroase rânduri programele, proiectele inovative și realizările Consiliului Județean Bihor, oferindu-le drept exemplu de bune practici. Din acest motiv, instituția a fost invitată să participe la cea mai recentă ediție a galei, în cadrul căreia Lucia Pantea a prezentat, în calitate de speaker la Seminarul cu tema ,,Management Modern în Administrație”, proiectul ,,Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală din județul Bihor pentru optimizarea proceselor orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP – acronim ISO Bihor”.

La acest eveniment cu tradiție au participat aproximativ 100 de lideri ai instituțiilor administrației publice românești: primari, viceprimari, prefecți, subprefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, reprezentanți ai Guvernului României și instituțiilor guvernamentale, senatori, deputați, reprezentanți ai asociațiilor profesionale ale administrației publice din România și reprezentanți ai companiilor private din domeniu.

,,Ne bucură faptul că am fost invitați să prezentăm proiectul Consiliului Județean Bihor – ISO Bihor ca model de bună practică pentru modernizarea administrației publice, alături de proiecte foarte interesante prezentate de către ANFP și Primăria Alba Iulia. Ideea proiectului nostru a fost foarte bine primită și lăudată de către organizatori și participanți”, a declarat, pentru NewsBihor, Lucia Pantea, manager proiect.

Evenimentul se înscrie în seria acțiunilor demarate de Agenția Națională a Funcționarilor Publici în scopul îmbunătățirii calității actului administrativ și serviciului public oferit cetățeanului de către funcționarii publici din instituțiile și autoritățile publice.

Detalii despre proiectul Consiliului Județean Bihor găsiți aici: https://agentianewsbihor.ro/2018/09/27/instruire-pentru-angajati-in-administratia-publica/.

Larisa Patricia Herlaș