Teatrul Regina Maria anunță reprogramarea premierelor la spectacolul „Avalanșa” de Tuncer Cücenoğlu, pentru datele de 21 și 22 noiembrie 2018, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Spectacolul se joacă în regim de studio, cu publicul pe scenă.

,,Inițial, cele două premiere au fost programate în datele de 17 și 18 noiembrie, însă conducerea Teatrului Regina Maria a decis amânarea reprezentațiilor pentru datele de 21 și 22 noiembrie din dorința de a prelungi timpul de repetiții și de a oferi publicului un spectacol excepțional din toate punctele de vedere”, a precizat Florina Dometi, din cadrul Biroului de presă a Teatrului Regina Maria.

Prin urmare, spectatorii care și-au achiziționat bilete sau abonamente de premieră pentru data de 18 noiembrie sunt așteptați la reprezentația din 21 noiembrie. ,,Spectatorii care nu reușesc să ajungă la reprezentația din 21 noiembrie, au posibilitatea de a returna biletul și de a primi contravaloarea lui, fie de a veni la una dintre următoarele reprezentații care vor avea loc în datele de 5 și 6 decembrie, cu mențiunea că au posibilitatea de a-și schimba biletul la Agenția Teatrului pentru data dorită. Cei care au achiziționat bilete prin platforma online sunt rugați să contacteze reprezentanții biletmaster.ro – la adresa info@biletmaster.ro, pentru ambele dintre cele două opțiuni”, a mai adăugat Florina Dometi.

Mulți actori care fac parte din distribuția spectacolului au fost implicați într-un turneu de o săptămână, dar și la filmările pentru producția „Berliner”, evenimente care au scurtat practic timpul de repetiție.

Mădălina Venter