Pe 20 octombrie, de la ora 18, Filarmonica din Oradea va găzdui spectacolul de caritate „Gala de operetă și muzică lăutărească”, organizat de Asociația Kataning. Printre artiștii care vor evolua în fața orădenilor se regăsesc membri orchestrei de muzică țigănească Nyári Lászlo.

Asociația Kataning organizează pentru a V-a oară în ultimii trei ani, un spectacol de muzică lăutărească și operetă. Unii dintre cei mai cunoscuți artiști din Ungaria vor susține un spectacol extraordinar în sala Enescu-Bartók a Filarmonicii de Stat din Oradea. „Ne-am dorit foarte mult ca acest spectacol să aducă ceva nou publicului din Oradea. Pe lângă muzică de operetă, orădenii vor putea asculta orchestra de muzică țigănească Nyári Lászlo, dar și pe Nova Brigitta, cea care va veni însoțită de ansamblul de dansatori din Budapesta. Vrem ca acest spectacol să aducă diversitate, să atragem mai mulți tineri în sala de concerte”, a precizat Bertalan Kata, organizatorul spectacolului.

Evenimentul muzical va avea loc în 20 octombrie de la ora 18, la Filarmonica de Stat din Oradea, iar partener va fi Consiliul Județean Bihor. Biletele se pot achiziționa la sediul Filarmonicii de Stat.

Veres Diana