Asociația Club Sportiv CAO 1910 și-a propus să joace meciuri demonstrative cu cât mai multe echipe de fotbal ale școlilor din Oradea și din județ cu scopul de a atrage tinerii spre sport. Marți dimineața, echipa Club Atletic Oradea a jucat cu echipa de fotbal a Liceului Teoretic ,,Onisifor Ghibu”, pe terenul din vecinătatea școlii, desfășurând astfel încă o activitate din cadrul proiectului ,,Renaștem împreună – 2018”, finanțat de Direcția Social Comunitară (DSC) Bihor.

După ce au făcut încălzirea și au primit ultimele indicații din partea antrenorilor, cele două echipe au intrat în teren, unde au jucat două reprize scurte. Dacă jucătorii de la ,,Onisifor Ghibu” au purtat echipament alb – albastru, sportivii CAO au evoluat pe teren îmbrăcați în echipamentul de joc de culoare neagră, finanțat de DSC Bihor.

Pe parcursul meciului, au aclamat de pe margine elevii Liceului Teoretic ,,Onisifor Ghibu”, care au primit din partea CAO invitații gratuite la meciurile echipei pentru ei și un adult însoțitor.

,,Ne dorim ca acești tineri să fie conștienți de importanța sportului, indiferent de natura lui. Nu toată lumea trebuie să facă performanță, însă pentru o viață sănătoasă este vital ca toată lumea să facă mișcare. Prin faptul că venim în instituțiile de învățământ și desfășurăm jocuri de fotbal demonstrative cu echipele școlilor îi motivăm pe copii să vină spre noi”, a declarat pentru NewsBihor Florin Mal, președintele clubului sportiv.

Săptămâna trecută, tot în cadrul proiectului ,,Renaștem împreună – 2018”, Club Atletic Oradea a jucat cu elevii de la Școala Gimnazială nr.1 Tămășeu.

Larisa Patricia Herlaș