Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Bihor organizează, împreună cu Primăria orașului Ștei și Casa de cultura ,,Miron Pompiliu” din localitate, spectacolul folcloric ,,Zilele orașului Ștei”. Evenimentul va avea loc duminică, pe scena amplasată în spatele Primăriei.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va începe la ora 14:30, când va avea loc o paradă a portului popular. O oră mai târziu publicul este așteptat la spectacolul folcloric pregătit de CJCPCT Bihor. Vor urca în scenă artiștii ansamblurilor ,,Crisiia” din Cociuba – Mare, ,,Cununa de pe Criș” din Tilecuș, ,,Codrenii Bihorului” din Roșia, ,,Doina Șteiului” din Ștei, precum și interpreții Andrada Oros, Paula Lezeu, Simona Cap, Denisa Mihele, Surorile Tomele, Violeta Gherman și alți invitați surpriză. ,,Spectacolul este dedicat tuturor iubitorilor de folclor, fiindu-le oferite momente diversificate și bine alese, potrivite pentru toate vârstele”, au transmis reprezentanții instituției de cultură.

Programul continuă și de la ora 19:00, când spectatorii vor fi răsfățați de către invitații Primăriei Ștei și ai Casei de Cultura ,,Miron Pompiliu”. Zilele orașului vor fi încheiate de un spectacol cu foc de artificii.

Sursă FOTO: Facebook – Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor

Larisa Patricia Herlaș