Sâmbătă, 4 august, Agenția de Management a Destinației Bihor a organizat două evenimente dedicate promovării destinației Pădurea Craiului și o tabără foto internațională, organizată în parteneriat cu clubul foto Varadinum. Având în vedere că tabăra foto ,,Discover Bihor” continuă până joi 9 august, organizatorii vor reveni cu detalii legate de acest subiect.

Pentru iubitorii pedalatului s-a organizat o tură de biciclete în comuna Roșia, iar cei care au dorit să participe la un eveniment mai comod, au avut ocazia să descopere câteva obiective turistice din Pădurea Craiului cu autocarul. În cadrul excursiei de o zi s-a vizitat biserica de lemn de la Gheghie, peștera Unguru Mare de la Șuncuiuș, păstrăvăria Hanul Brătcuței, Peștera Meziad și biserica reformată gotică (sec. XIV-XV) din Remetea. De această dată, pe lângă orădeni și bihoreni au participat și 4 turiști sosiți din București în Băile Felix. ,,Cei care nu au putut participa la excursia cu autocarul, le reamintim că astfel de excursii în Pădurea Craiului se vor mai organiza în data de 18 august, respectiv 1 și 15 septembrie 2018. În acest weekend, 11 august, AMD organizează evenimentul denumit ,,Descoperă Munții Bihorului”, fiind vorba tot de o excursie de o zi în arealul turistic Boga-Padiș, iar în 25 august respectiv 8 și 22 septembrie se vor organiza excursii în Valea Ierului și al Barcăului, unde vizitatorii vor putea să participe la culesul strugurilor”, a specificat Bánto Norbert, Director Executiv AMD.

Detalii privind excursiile și cum anume vă puteți înscrie puteți gasi pe pagina de facebook Discover Bihor, sub meniul evenimente. În curând, urmează să se anunțe și următoarea tură cu bicicletele.

Mădălina Venter