Ansamblul Artistic Profesionist ,,Crișana” a încheiat în forță stagiunea 2017 – 2018 datorită performanței artistice a soliștilor Otilia Haragoș Seghedi și Leontin Ciucur în cadrul concertului ,,Din Bihor în toată țara”. Evenimentul a avut loc miercuri seara, pe scena Teatrului Regina Maria.

Invitați de seamă ai cântecului popular românesc au interpretat, miercuri seara, pe scena teatrului orădean alături de orchestra, dansatorii și soliștii Ansamblului Artistic Profesionist ,,Crișana”. ,,Evenimentul a fost prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaționale a Cooperației și a fost urmărit de membrii cooperatiști din toate județele țării, sala teatrului fiind arhiplină”, a declarat Leontin Ciucur, directorul ansamblului.

Artiștii protagoniști au emoționat spectatorii cu repertoriile lor, iar evoluțiile acestora au fost răsplătite cu aplauze binemeritate. Invitați în spectacol au fost renumiții interpreți Florentina și Petre Giurgi, Constantin Enceanu, Andreea Chisăliță și Roberta Crintea. Evoluții de excepție au avut și soliștii instrumentiști Stângaciu și Petrică Popa, precum și orchestra dirijată de maeștrii Sorin și Adrian Miescu.

Larisa Patricia Herlaș