Primăria Comunei Sânmartin, împreună cu Consiliul Local Sânmartin și Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai, organizează Zilele Comunei Sânmartin, ediția a VI-a , ce vor avea loc în perioada 29 iunie – 01 iulie, în incinta Ștrandului cu Valuri din Băile 1 Mai.

Organizatorii au pregătit concerte, spectacole, piese de teatru, activități pentru cei mici și mâncare pentru toate gusturile. Astfel, vineri va avea loc un eveniment de deschidere inedit, Miss Summer 2018, organizat în parteneriat cu Asociația Gaziela Models. Intrarea în incinta Ștrandului cu Valuri, acolo unde va avea loc concursul de frumusețe, se va face începând cu ora 17:00. Boier Bibescu & ToDay, Maxim Live Band, Dj Shumy și Cătălin de la Oradea vor întreține atmosfera până târziu în noapte.

Sâmbătă, Teatrul Arcadia va pregăti un moment artistic pentru cei mici, care se vor bucura și de tobogane, carusel, trambuline și mașinuțe electrice. Programul muzical propus de organizatori este unul deosebit de variat. Pe lângă artiști locali ca Jessie Baneș, fostă concurentă la Eurovision România, va concerta și Lidia Buble, una dintre cele mai îndrăgite soliste ale momentului.

Duminică, Ansamblul Artistic Profesionist Crișana, Ansamblul Zestrea Bihorenilor, Tinu Vereșezan, Lucian Drăgan, Vasile Coca și Frații Florea Maramureș sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scenă. Din punct de vedere culinar, pofticioșii se vor putea delecta cu burgeri, hotdogi, popcorn, kürtős kalács și multe altele.

Larisa Patricia Herlaș