Miercuri după-amiază, autoritățile din Valea lui Mihai au recepționat lucrările de asfaltare a străzii Bethlen Gábor.

Nyakó József, primar, Valea lui Mihai: „Am reușit să predăm pentru circulație o stradă modernizată, strada Bethlen Gábor din Valea lui Mihai, care are o lungime de 470 metri.”

Valoarea proiectului de la Valea lui Mihai este de 385.460 lei din care 370.000 reprezintă contribuția Consiliului Județean Bihor, adică repartizarea cotei de 20% din sume defalcate din TVA și impozit pe venit în 2017. Președintele Pásztor Sándor spune că instituția va continua să aloce resurse pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere în județul Bihor, iar în acest sens s-au adus modificări la partea de reparații curente.

Pásztor Sándor, președinte, Consiliul Județean Bihor: „În aceste săptămâni vom avea covor nou asfaltic pe aproximativ 50 kilometri de drumuri județene. Am modificat acel concept de a petici niște drumuri. Încercăm să sigurăm covor asfaltic continuu, în principiu, în intravilanul localităților.”

Tot miercuri, președintele Consiliului Județean Bihor s-a aflat la Sâniob, unde 2300 metri de drum județean sunt în curs de reabilitare.

Zatykó Jácint, viceprimar, comuna Sâniob: „Cu sprijinul Consiliului Județean reușim să reasfaltăm strada principală din satul Sâniob. Luni au început lucrările și se vor încheia în această săptămână.”

În următoarea perioadă vor intra în reparații porțiuni de drumuri județene din Tăuteu, Balc, Tileagd-Aleșd, Vadu Crișului, Bulz, Bratca, Salonta, Batăr, Arpășel, porțiuni din drumul Salonta-Tinca.

Veres Diana