Vremea nefavorabilă și unele probleme cauzate de furtuna de miercuri dimineața în zona de susținere laterală a scenei mobile au obligat organizatorii să anunțe suspendarea reprezentației pentru ,,În inima nopții – Episodul Macbeth”, care trebuia să se joace în Cetatea Oradea miercuri, de la ora 21.00.

Spectatorii care s-au grăbit să cumpere bilete nu vor rămâne păgubiți, deoarece banii le vor fi returnați. ,,Cei care au achiziționat bilete de la agenția teatrului sunt rugați să se prezinte la sediul agenției pentru a li se returna contravaloarea biletului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Cei care au achiziționat bilete prin platforma online sunt rugați să contacteze reprezentanții biletmaster.ro – la adresa info@biletmaster.ro”, au anunțat organizatorii. Biletele se pot returna până cel târziu sâmbătă, 30 iunie.

Totuși, publicul mai are o alternativă. În baza biletului de la spectacolul „În inima nopții – Episodul Macbeth”, doritorii pot participa la ultimul spectacol din stagiunea 2017 – 2018 a Teatrului Regina Maria, ,,Variațiuni enigmatice”, care se va juca vineri, 15 iunie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia. Condiția este aceea de a vă anunțați prezența fie la agenția teatrului, fie lăsând un mesaj pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria.

Teatrul Regina Maria nu se află pentru prima dată în această situație. Aceeași piesă de teatru a fost reprogramată, la începutul lunii mai, din cauza unei erori a administrației Cetății Oradea, care a însemnat suprapunerea a două evenimente.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Remus Toderici