Un recital de muzică și poezie este organizat la Beiuș, în Parcul Eminescu, cu ocazia împlinirii a 129 ani de la moartea marelui poet național Mihai Eminescu. Evenimentul, numit ,,Eternul Eminescu”, va avea loc joi, în 14 iunie, de la ora 21.00.

Primăria Beiuș, Consiliul Local Beiuș și Casa de Cultură ,,Ioan Ciordaș”, în calitate de organizatori, îi vor găzdui, pe durata desfășurării evenimentului, pe actorul Dorel Vișan, cunoscut pentru cele peste 40 de roluri în teatru și cele peste 50 din filmele românești și internaționale, pe violonista Corina Murgu și pe Angela Balici, care va interpreta la pian.

,,Eminescu trăiește și azi prin fiecare dintre noi, cei care îi datorăm neuitarea. Vă așteptăm să ni vă alăturați la această activitate culturală dedicată celui mai apreciat poet român. Momentele pregătite de invitații noștri, artiști talentați, vor fi de o înaltă emoție”, a declarat Anca Banda, referent al Casei de Cultură ,,Ioan Ciordaș” din Beiuș și moderator al evenimentului ,,Eternul Eminescu”.

Larisa Patricia Herlaș