Clădirea în care funcționează Direcția de Evidență a Persoanelor Bihor și Serviciul regim permise și înmatriculări va fi rebilitată. De asemenea, întreaga rețea electrică și IT vor fi îmbunătățite pentru optimizarea serviciilor oferite populației.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor, și prefectul Ioan Mihaiu s-au aflat, vineri, pe șantierul unde se desfășoară lucrările de reabilitare a clădirii în care își au sediul Direcția de Evidență a Persoanelor Bihor și Serviciul regim permise și înmatriculări. Cei doi oficiali au făcut un scurt bilanț al lucrărilor ce trebuie efectuate pentru a optimiza calitatea serviciilor oferite către bihoreni. „Obiectivul nostru este reabilitarea clădirilor pentru a oferi populației servicii pentru secolul XXI. În acest scop vor fi îmbunătățite rețeaua electrică, sistemul informațional și se vor face lucrări de reparații la acoperiș”, a precizat Pásztor Sándor.


În perioada următoare, autoritățile au în vedere reabilitarea clădirii de pe strada Dunării, în care își desfășoară activitatea Serviciul pentru Imigrări a județului Bihor. Președintele Consiliului Județean și prefectul s-a întâlnit, vineri, și cu șeful Centrului Militar Zonal, respectiv șeful Serviciului de Telecomunicații Speciale-unitatea militară Oradea.

Veres Diana