Pe site-ul www.discoverbihor.com a fost lansat primul clip de promovare a destinațiilor turistice din județ. AMD Bihor a demarat o amplă campanie de promovare și în perioada următoare alte 5 clipuri care prezintă principalele atracții turistice ale județului vor fi lansate în mediul online.

4 minute și cel mai sceptic privitor va fi convins să viziteze, măcar o dată, județul Bihor. Clipul lansat de AMD Bihor face parte dintr-o amplă campanie dedicată, exclusiv, promovării în mediul online. Lansat pe site-ul www.discoverbihor.com, materialul video realizat de compania The Brothers M va fi distribuit pe rețelele de socializare, la târguri de turism, dar și în cadrul evenimentelor organizate în Oradea. „Promovăm destinațiile și logoul Discover Bihor. Clipul care ne invită să descoperim județul ca poartă de vest a Transilvaniei va rula pe panourile electrice amplasate în Piața Unirii din Oradea cu ocazia ediției a III-a a Turului Ciclist al Bihorului”, a precizat directorul Agenției de Management al Destinației, Bántó Norbert.

În perioada următoare, alte 5 clipuri care prezintă principalele atracții turistice din Bihor și 40 de materiale video despre obiectivele turistice vor fi lansate de AMD în mediul online.

Veres Diana