Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria s-a întors de curând de la cea de-a șasea ediție a Festivalului de Teatru Nou de la Arad, unde a participat cu spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)”, de Nicola Wilson, regia Horia Suru.

Ca în fiecare an, trupa orădeană s-a bucurat de succes și a fost răsplătită cu minute în șir de aplauze. ,,Ne bucurăm că am făcut și anul acesta parte din programul festivalului și sperăm ca această experiență să se repete multe ediții de acum înainte”, a declarat Florina Dometi, de la Biroul de Presă al Teatrului Regina Maria.

Curatorul Festivalul Internațional de Teatru Nou a fost anul acesta criticul de teatru Claudiu Groza, care a selectat 20 de spectacole de teatru produse de companii de stat sau independente din Bucureşti şi din ţară, precum şi două spectacole străine, din Olanda şi Spania.

De la Arad, actorii orădeni se îndreaptă spre Festivalul Internațional de Teatru „Atelier” tot cu spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)”, care se va juca în data de 2 iunie, de la ora 17:00, la Teatrul Municipal Baia Mare.

Larisa Patricia Herlaș

FOTO: Remus Toderici