Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, aflat la a V –a ediție, trebuia să debuteze, ca în fiecare an, cu Parada de personaje și păpuși de basm, ce urma să aibă loc vineri, de la ora 16:00, cu pornire din Pasajul Vulturu Negru. Copiii care doreau să își întâlnească personajele de poveste favorite vor trebui să mai aștepte, însă, o săptămână, deoarece evenimentul a fost amânat din cauza vremii.

,,Am fost nevoiți să amânăm cu o săptămână Parada de personaje și păpuși de basm care deschide Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia și care trebuia să aibă loc astăzi (nr. vineri), de la ora 16:00, din cauza prognozei meteo extrem de nefavorabile care se anunţă pentru după-amiază. Astfel, vă așteptăm la paradă în data de 25 mai, de la ora 18:00. În afara acestei modificări, programul Festivalului rămâne neschimbat”, este mesajul transmis de către Biroul de presă al Teatrului Regina Maria.

Festivalul se desfășoară în perioada 18 mai – 10 iunie și va aduce la Oradea spectacole iubite din toată țara, dar și din Ungaria. Cei interesați trebuie să știe că biletele s-au pus în vânzare la Agenţia teatrului, de marți până vineri, în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00.

Larisa Patricia Herlaș