Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale organizează sesiunea de selecţie a propunerilor de manifestări, acţiuni şi proiecte de aniversare a Centenarului României şi a Primului Război Mondial pentru entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial (ONG-uri).

Dosarele de participare vor fi transmise începând cu data de 18 mai, ora 08:30, până la, cel mai târziu, data de 18 iunie, ora 17:00, la sediul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. ,,Suma totală disponibilă pentru finanţarea manifestărilor, acţiunilor și proiectelor propuse, alocată prezentei sesiunii, este în cuantum de 50 milioane lei. Suma minimă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este în cuantum de 50 mii lei. Suma maximă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este în cuantum de 5 milioane lei. Termenul maxim de finalizare al proiectelor este 07 decembrie 2018”, a transmis Cancelaria Prefectului judeţului Bihor.

Cererea de finanțare nerambursabilă tipizată, contractul de finanțare, grila de evaluare, declarația de imparțialitate, grila pentru analiza conformității administrative, respectiv ghidul privind procedura de selecție le găsiți la adresa: https://goo.gl/XmzT1i.

Larisa Patricia Herlaș   

FOTO: http://centenar.cultura.ro