Drumul Județean 763 a fost redat circulației încă de luni după ce, groapa apărută în carosabil, pe porțiunea Pietroasa-Padiș, a fost reparată.

Reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Bihor anunță că DJ 763, pe porțiunea Pietroasa-Padiș, a fost redat circulației încă de luni după-masa. Imperial Proconstruct SRL, societatea care se ocupă de întreținerea drumului, a delimitat zona și a demarat lucrările de reparații. „Diametrul gropii a fost extins la 2-3 metri. S-au folosit 10-12 metri cubi de bolovani, nisip și pietriș pentru umplere și 2 metri cubi de balast, la suprafață. Acesta s-a compactat. Porțiunea de drum a fost redată circulației. Peste aproximativ două săptămâni, se va îndepărta stratul de balast, se va pune piatră spartă și apoi se va turna asfaltul”, spun specialiștii.

Duminică seara, autoritățile au închis porțiunea de drum după ce pe sensul de mers Padiș-Pietroasa a fost semnalată apariția unei gropi cu adâncimea de 6 metri și diametrul de aproximativ 80 cm.

Diana Vereș