Unul dintre punctele incluse la capitolul ,,Diverse” de către prefectul Ioan Mihaiu la ședința de Colegiu Prefectural de marți este legat de situația drumurilor.

,,Am avut multe reclamații referitor la zona Oradea – Marghita. Vreau să vă spun că în câteva zile va începe plombarea acestui drum național”, a declarat prefectul. Acesta a precizat că în momentul de față se lucrează în Vama Borș pentru plombarea gropilor, după care activitatea se va muta pe ruta amintită. De asemenea, Mihaiu a spus că și drumul Săcueni – Marghita va fi reabilitat în cadrul unei lucrări de refacere a covorului asfaltic.

,,Oradea – Bitii este într-un stadiu mai avansat, săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare vom ști câștigătorul licitației pe prima porțiune, Oradea – Hidișel. Sperăm că nu vor exista contestații. Iar celelalte porțiuni până la Bitii (…) vor fi trecute în competența regionalei Cluj (Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj) în ceea ce privește urcarea pe SEAP și licitațiile”, a informat Mihaiu.

Larisa Patricia Herlaș