Pentru că alimentația joacă un rol deosebit de important pentru sănătatea noastră și cea a copiilor noștri, nutriționistul dietetician Amelia Șelariu va susține un seminar pe tema ,,Mâncare sănătoasă pentru copii sănătoși”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 25 aprilie, la ora 17:30, în Amfiteatrul Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai” Oradea, iar participanții vor avea posibiliatea să afle mai multe despre alimentația sănătoasă a copiilor și a întregii familii.

Amelia Șelariu a absolvit specializarea ,,Nutriție și Dietetică” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, precum și masterul ,,Nutriția și Calitatea Vieții” din cadrul aceleiași Universități. În prezent, este membru al Asociației Dieteticienilor din România.

Potrivit nutriționistului, obiceiurile alimentare sănătoase se formează încă de la o vârstă fragedă, iar prima persoană pe care o imită copilul este chiar părintele. Tocmai de aceea, cei mici merită un exemplu bun de urmat și o nutriție corespunzătoare etapei de vârstă la care se încadrează.

Seminarul este dedicat exclusiv părinților care au copii preșcolari sau școlari, iar participarea este gratuită.

Larisa Patricia Herlaș