Consiliul Judeţean Bihor a transmis, vineri, că până la finele lunii aprilie va anunţa cele două curse internaţionale operate din iarnă, de compania Blue Air, de pe Aeroportul Oradea.

Preşedintele CJ Bihor, Pásztor Sándor şi directorul Aeroportului Internaţional Oradea, Gheorghe Pasc, au participat, joi, la o serie de întrevederi cu reprezentanţii mai multor companii aeriene. „Concluzia consultărilor purtate cu Werner-Wilhelm Wolff, directorul Tarom, a fost că Aeroportul Oradea ar putea deveni, din acest an, ţinta proiectelor de dezvoltare la nivel regional ale companiei.În decurs de o lună va avea loc o nouă înâlnire, la Consiliul Judeţean Bihor, pentru stabilirea detaliilor acestei colaborări”, a spus Simon Adrian, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Bihor.

Două curse Blue Air în grafic

Până la finele lunii aprilie, bihorenii vor cunoaşte detalii privind două dintre noile curse externe pe care compania Blue Air le va opera, începând din iarna 2018, de pe Aeroportul Oradea. „Putem fi mai mult decât optimişti privind asigurarea continuităţii curselor internaţionale odată cu noiembrie 2018. Vom continua seria de întâlniri, deschiderea din partea noastră se interferează cu interesul tot mai crescut a mai multor companii de profil pentru includerea altor destinaţii internaţionale”, a precizat Pásztor Sándor , preşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

NewsBihor