Asociația Pyramid Learning Center Oradea îi invită pe iubitorii de muzică gospel și contemporană creștină la un concert de fundraising susținut de BBSO Band, în scopul susținerii programelor educaționale ale copiilor cu nevoi speciale, astfel încât aceștia să beneficieze de metode de intervenție implementate cu excelență de specialiști în domeniu.

Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 18, la Casa Tineretului (Al. Cazaban nr. 49), iar intrarea este liberă. Toate fondurile strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru a finanța terapia copiilor cu cerințe educaționale speciale. La terminarea concertului, participanții vor putea cumpăra, în baza unei donații, produse puse în vânzare tot pentru strângerea de fonduri: produse cosmetice home made, lumânări parfumate, torturi, prăjituri, pachete cu ședințe foto profesionale, cafea proaspăt prăjită și multe altele.

,,Personalul asociației PLC folosește cu pasiune abilitățile dobândite în timpul studiilor și cursurilor de perfecționare pentru a-i ajuta pe micuți să dobândească deprinderi pe care copiii tipici le învață din zbor. Cu ajutorul lor, acești copii pot spera la o viață cât mai aproape de independență”, au declarat organizatorii.

Cei care doresc să facă donații, o pot face într-unul din următoarele conturi: RON:RO19INGB0000999906676206, EUR:RO48INGB0000999906676266.

Larisa Patricia Herlaș