Bihorenii sunt invitați să participe la un spectacol caritabil desfășurat în scopul ajutorării copiilor grav bolnavi din județ. Evenimentul este organizat, în cadrul proiectului ,,Vis de primăvară”, de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Crișana” și Asociația „Lumea lui Iannis”.

Manifestarea caritabilă va avea loc vineri, 16 martie, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat Oradea. Reprezentanți din mai multe domenii artistice, cum ar fi muzică folk, populară, ușoară, balet, gimnastică ritmică sau dans, precum și pompierii militari vor participa la susținerea proiectului de constituire a primului Centru de zi destinat copiilor cu afecțiuni oncologice din județul Bihor.

,,Intrarea la spectacolul ,,Vis de primăvară” este gratuită, iar persoanele care vor dori să sprijine copiii bolnavi și familiile acestora vor putea să achiziționeze, la fața locului, bilete de tombolă ori să facă donații în urnele special amenajate în sala de spectacol”, a transmis Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU.

Larisa Patricia Herlaș