Asociația S.O.S. Autism Bihor vă invită la o seară caritabilă, organizată în preambulul Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului, sărbătorită în fiecare an, în 2 aprilie, prin iluminarea în albastru a unor clădiri importante și prin evenimente de conștientizare a acestei afecțiuni.

Evenimentul ,,Împreună pentru autism” va avea loc în 23 martie, de la ora 18, la sala de evenimente Pandora Palace, care este și sponsor principal. Un program complet și o seară de neuitat le sunt promise celor care își vor arăta sprijinul pentru persoanele cu autism. Soprana Daniela Vlădescu, Călin Pop și Adi Moț Band sunt doar câteva nume care vor întreține atmosfera cu muzică live. Momente de dans vor fi susținute de David Gorgan și Nicole Barna, dar și de Luncan Roxana Carina, împreună cu Lorincz Marc Andrei. ,,Fiind deja tradiție la evenimentele noastre, trupa Cool Style Show Dance va fi prezentă cu show-ul lor de excepție. Seara va avea un moment de prezentare de modă susținut de cunoscuta agenție Graziela Models Agency. Alături de noi pe parcursul întregii seri vor fi hostessele de la Hostess Estilo”, au informat organizatorii. Mihai Dacin se va ocupa de moderarea evenimentului, pe tot parcursul serii.

Fondurile strânse în urma vânzării biletelor la această seară caritabilă vor fi donate Asociației S.O.S. Autism Bihor. Prețul unui bilet este de 150 lei.

Larisa Patricia Herlaș