Vicepreședintele Traian Bodea spune că în zona stațiunii urmează să fie amenajate un centru medical și un punct pentru pompieri.

În cadrul conferinței de presă susținută, miercuri dimineața, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Traian Bodea a anunțat că în perioada următoare trebuie realizat studiu de fezabilitate pentru execuția unei parcări în stațiunea montană Vârtop. „Costurile de execuție ar urma să ajungă la 700-800 mii euro, bani asigurați de Consiliul Județean Bihor. De asemenea, dorim să implicăm în realizarea proiectului și Consiliul Județean Alba. După o viitoare întâlnire de lucru se vor pune la punct inclusiv detalii privind amenajarea unui centru medical și a unui punct în care să își desfășoare activitatea pompierii”, a precizat Traian Bodea.

Realizarea proiectului privind execuția unei parcări supraterane în Vârtop, una dintre cele mai căutate stațiuni montane de iubitorii sporturilor de iarnă, presupune încheierea unor parteneriate cu administrațiile locale din Nucet și Câmpani și identificarea unor terenuri pe raza celor două localități.

Diana Vereș