Joi, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean român care venea din Spania și care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autoturism fără a deține permis de conducere.

Cetăţeanul român Ion C., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în județul Caraș Severin, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Spania. La controlul specific, șoferului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate, şi permisul de conducere. ,,Bărbatul, care a declarat că vine din Spania, nu a putut prezenta permisul de conducere, motivând că nu îl are asupra sa. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere”, a specificat comisar-șef de poliție Bondar Laura Beatrice.

În prezent, se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, urmând să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Mădălina Venter