Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria a participat, din nou, la Festivalul Internațional „Scena ca o stradă”, organizat de Teatrul de Vest Reșița. Cu această ocazie a fost pus în scenă spectacolul „Scripcarul pe acoperiș”, care s-a jucat cu sala plină la Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița, la sfârșitul lunii februarie.

Trupa orădeană i-a impresionat, și de această dată, pe spectatorii reșițeni, actorii fiind răsplătiți cu ropote de aplauze și cu repetate chemări la rampă. De altfel, musicalul „Scripcarul pe acoperiș” este unul dintre cele mai iubite proiecte ale Teatrului Regina Maria, reușind, de fiecare dată, să atragă un public numeros. Acesta este și motivul pentru care piesa a fost inclusă și în programul din luna martie, alături de alte spectacole valoroase. Iar cei care doresc să o vadă, ori poate chiar să o revadă, trebuie să se grăbească deoarece mai sunt doar câteva locuri disponibile.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.

Larisa Patricia Herlaș