La niciun an de la începerea operării zborurilor Ryanair de la și către Oradea, compania irlandeză și-a premiat pasagerul cu numărul 100.000.

Darius Crăciun Micle este călătorul cu numărul 100.000 al Ryanair, care a călătorit de pe Aeroportul Internațional Oradea. „Sunt inginer automatist, iar profesia mă poartă pe mai multe continente. De 5 ani sunt mai mereu pe drumuri. Zborul direct Oradea-Düsseldorf a rezolvat problema sutelor de kilometri pe care eram obligat să îi fac ca să ajung la destinație, a precizat tânărul care, joi dimineața, s-a îmbarcat în aeronava ce avea ca destinație Düsseldorf Weeze, rută inclusă în programul de vară 2018 Oradea.

Obiectiv: 500.000 pasageri

La niciun an de la începerea operării zborurilor Ryanair către/dinspre Oradea, compania a sărbătorit transportarea a 100.000 clienți. „Vă felicit pentru această performanță. La nici un an de la inaugurare, vorbim despre luna martie 2017, Ryanair a transportat 100.000 călători. Ne dorim să sărbătorim transportarea a 500.000 călători cât mai curând”, a adăugat Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor. Potrivit statisticilor, 37% din călătorii care au ajuns la Oradea la bordul aeronavelor Ryanair sunt cetățeni străini. „Vorbim despre 27.000 călători care au ajuns la Oradea pe calea aerului. Ni se oferă posibilitatea să promovăm Oradea și destinațiile turistice din județul Bihor”, a precizat Bántó Norbert, directorul Agenției de Management al Destinației Bihor. Proiectele demarate de Consiliul Județean Bihor privind modernizarea infrastructurii Aeroportului Oradea va aduce servicii de calitate pentru călători. „Având în vedere că în 2018 va fi finalizat și inaugurat noul terminal, lucru ce va duce la mărirea capacității de prelucrare a pasagerilor și bagajelor, am fi încântați dacă Aeroportul din Oradea va deveni una din bazele de operare ale Ryanair”, a precizat Gheorghe Pasc, directorul Aeroportului Internațional Oradea.

Clienții români și vizitatorii pot să aleagă din 5 rute la tarife reduse din Oradea. Pentru a marca transportarea a 100.000 de consumatori din/către Oradea, scoatem la vânzare locuri din Oradea de la doar 4,99 Euro pentru călătorii în luna martie-mai”, a anunțat Denis Barabas, director marketing Ryanair România, care a înmânat un voucher cadou pasagerului cu numărul 100.000.

Vereș Diana