Organizatorii Festivalului „HolnapUtán” („Poimâine”) au anunțat că în cadrul ediției din 2018 vor avea loc dezbateri, workshop-uri, un vernisaj, respectiv mai multe concerte.

În prima zi a festivalului, 20 martie, de la ora 18.00, este programat vernisajul expoziţiei de pictură a artistei Ozsváth Zsuzsa. Pe perioada în care se va desfășura a VI-a ediție a festivalului „HolnapUtán” („Poimâine”), între 20-25 martie, va avea loc al doilea modul al workshop-ului tehnic al Uniunii Maghiare de Teatru. „Pe parcursul festivalului se va desfașura și workshop-ul organizat cu participarea studenţilor de la universităţile de artă teatrală cu predare în limba maghiară din România şi din ţările vecine. Spectacolul realizat va fi prezentat duminică, 25 martie, în Sala Albă a Studioului Szigligeti, se arată în comunicatul instituției de cultură orădene.

Informaţii privind evenimentul cultural și alte activități incluse în programul festivalului se găsesc pe paginile oficiale ale Teatrului Szigligeti şi ale festivalului (holnapután.szigligeti.ro, www.szigligeti.ro), dar şi pe rețeaua de socializare Facebook. Curând, programul integral al festivalului va putea fi accesat şi de pe smartphone, cu ajutorul aplicaţiei FestivApp pentru Android şi iOs. Prin această aplicaţie, publicul va fi anunţat în timp real despre eventualele modificări apărute în programul festivalului.

Mădălina Venter