Activitatea desfășurată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor în anul 2017 a fost dezbătută luni, 29 ianuarie, începând cu ora 13:00, la sediul instituției.

Prefectul judeţului Bihor, Ioan Mihaiu, președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.), colonelul Daniel – Marian Dragne, şi şefii instituţiilor publice de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din judeţ au participat la eveniment.

Cu această ocazie, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, colonel Caba Sorin Mihai, a prezentat invitaţilor şi cadrelor unităţii misiunile și activităţile desfășurate de inspectorat în cursul anului precedent, analizând gradul de îndeplinire a obiectivelor propuse pentru anul 2017, prin reflectarea rezultatelor. Concluzia generală a fost aceea că serviciile destinate situaţiilor de urgenţă ale judeţului Bihor şi-au asumat cu responsabilitate şi profesionalism rolul pe care îl joacă în protejarea vieţii şi bunurilor populaţiei. ,,În numele Instituției Prefectului și al cetățenilor județului Bihor, vreau să vă mulțumesc pentru activitatea desfășurată și rezultatele obținute, pentru faptul că sunteți la datorie zi de zi, pentru devotamentul de care dați dovadă și pentru efortul pe care îl depuneți în salvarea vieților oamenilor și a bunurilor acestora.”, a spus prefectul Mihaiu, adresându-se personalului ISU.

Recunoașterea meritelor

,,Niciuna dintre activitățile prezentate nu s-ar fi putut face fără oameni, fără această echipă formată din comanda inspectoratului și personalul din subordine”, a declarat și inspectorul general al I.G.S.U. ,,Din punctul de vedere al comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, suntem foarte mulțumiți de activitatea desfășurată în anul 2017 de către această unitate, pe toate palierele de activitate stabilite de legislație”, a completat colonelul Dragne. În acest context, în semn de apreciere pentru întreaga activitate din anul 2017 și pentru cea desfășurată anterior, domnul colonel Dragne i-a acordat inspectorului șef al ISU „Crişana” ,,Placheta de Onoare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”.

La finalul activităţii, inspectorul general al I.G.S.U., prefectul județului și președintele Consiliului Județean Bihor au felicitat comanda şi personalul inspectoratului, urându-le succes în îndeplinirea misiunilor viitoare şi menţinerea standardul ridicat adoptat până în prezent.

Larisa Patricia Herlaș