Înființat în anul 2002, brandul orădean de bijuterii Carla Brillanti se remarcă prin accesorii unice și elegante, lucrate exclusiv manual, cu cristale Swarovski. Drimba Enikő, cea care a dat naștere brandului, împreună cu soțul ei, Cristian, a vorbit cu reporterul NewsBihor despre munca pe care o desfășoară.

NewsBihor: Prin ce se remarcă, pe piața de bijuterii, brandul Carla Brillanti?

Drimba Enikő: Cred că ne remarcăm prin seriozitate și calitate. Lucrăm și la comandă, oferim bijuterii personalizate, în funcție de ceea ce își doresc clienții, și ne asigurăm că livrarea este rapidă.

NB: Bijuteriile care vă poartă semnătura au certificare Swarovski. Ce înseamnă acest lucru?

D.E: În România există doar câteva firme care au contract cu Swarovski. Aceștia ne oferă un certificat, care garantează folosirea exclusivă a acestor cristale.

NB: Ce gamă de produse oferiți?

D.E: Avem o gamă largă de bijuterii. Oferim coliere, brățări, cercei, inele, broșe, ornamente de păr, butoni și orice alt produs, la cerere.

NB: Care sunt, în prezent, tendințele pe piața de accesorii?

D.E: Cele mai căutate sunt, din ce am observat, cerceii mari, asortați cu brățara potrivită.

NB: Ce materiale se folosesc pentru bijuteriile Carla Brillanti?

D.E: Folosim tombac, un aliaj de metale, placate cu rhodium sau aur, cristale și perle exclusiv Swarovski. Materialele sunt de cea mai bună calitate, pentru ca bijuteriile să aibă o durată mare de viață.

NB: Prin ce etape trece o bijuterie, până să ajungă la client?

D.E: Până ca o bijuterie să ajungă în forma finală, trece prin proiectare, ansamblare, sudare, daca e nevoie, șlefuire, placare și montarea pietrelor. Iar apoi, trecem la faza de promovare și vânzare.

NB: Ce bijuterii aleg clienții pentru a le oferi cadou?

D.E: Pentru a fi dăruite, clienții aleg, de obicei, seturi. Dar, mai avem o opțiune modernă, ideală pentru cadouri: oferim carduri cadou, variantă extrem de apreciată.

NB: Cum vă promovați produsele?

D.E: Urmăm tendințele periodei, mai exact 90% din promovare o facem online. Ședințele foto sunt, de asemenea, o alegere potrivită, prin care modelul pune în valoare bijuteriile. Fotografiile rezultate sunt, ulterior, postate în mediul online, pe rețelele de socializare. Potențialii clienți le văd și, dacă și le doresc, pot să le achiziționeze ulterior.

NB: Unde vă pot găsi cei care doresc să poarte sau să ofere o bijuterie a brandului orădean?

D.E: Cei care vor să ne cunoască și să intre în posesia bijuteriilor noastre ne pot găsi în Oradea, la sediul nostru de pe Str. Louis Pastur, nr. 45, între 8.00 – 16.00. Avem, de asemenea, mai multe magazine în țară, cu care colaborăm, și preluăm și comanzi online, pentru cei care au timpul limitat.

Larisa Patricia Herlaș