În ultima săptămână din anul 2017, în județul Bihor sunt înregistrate, potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, peste 600 de locuri de muncă vacante.

Bihorenii care își caută un loc de muncă pe final de an trebuie să știe că au de unde alege, deoarece AFOFM Bihor a făcut publică o listă cu cele 664 de posturi vacante, dintre care 586 sunt doar în Oradea. De la job-uri adresate persoanelor cu studii superioare, până la cei cu studii medii sau cu școală profesională, ori muncitori necalificați, bihorenii aflați în căutarea unui loc de muncă au toate șansele să îl găsească în 2018, indiferent dacă au adunat ani vechime, sau nu au deloc experiență. 33 de puncte de lucru se numără în Salonta, 30 în Beiuș și 15 în Marghita.

,,Chiar dacă această perioadă este caracterizată, la nivel național, de un ritm mai lent de angajare, județul Bihor se poate mândri, însă, cu o abudență de locuri de muncă. Din acest motiv, sunt de părere că situația județului nostru se prezintă optimist, și cei care își doresc cu adevărat să își găsească un job, au toate șansele”, a declarat Békési Csaba, directorul AJOFM Bihor, pentru reporterul NewsBihor.

Larisa Patricia Herlaș