Publicul orădean va fi delectat, în 31 decembrie, de către 16 actori, 11 figuranți și 7 muzicieni care vor interpreta, în cadrul spectacolului „Carantină în Grand Hotel”, o comedie muzicală pusă în scenă de Trupa Szigligeti.

Acțiunea piesei are loc la un hotel tropical de lux, care se află sub carantină. Clienţii nu au voie să părăsească clădirea, iar izolarea cauzează panică şi porniri vehemente. Aventurieri, infractori, escroci internaţionali sau domni distinşi vor începe o cursă infernală pentru un caiet care valorează milioane. ,,Actorii trupei orădene sunt îndrumați de o echipă artistică tânără, printre care regizoarea Dorka Porogi, scenografa Anna Kupás, coregraful Attila Bordás, respectiv conducătorul muzical – dirijor Anikó Brugós”, a declarant Árpád Levente Biró, impresar artistic.

Pentru premiera din 31 decembrie toate biletele s-au epuizat, motiv pentru care în cursul lunii ianuarie vor fi programate încă patru reprezentații. Astfel, „Carantină în Grand Hotel” va putea fi vizionată în data de 2 ianuarie, de la ora 19, 6 ianuarie de la ora 17, 7 ianuarie de la ora 19, respectiv în 31 ianuarie de la ora 19. Luna ianuarie, de altfel, se anunță a fi luna producțiilor muzicale la Teatrul Szigligeti. ,,În afara noii producții „Carantină în Grand Hotel”, vor urca pe scena orădeană artiștii Teatrului de Nord Satu Mare cu opereta „Pupăcioasa” (în datele de 13, respectiv 14 ianuarie, de la ora 17), iar în 22 ianuarie, de la ora 18, Filarmonica „Kodály” din Debrețin va susține un recital de muzică clasică”, a precizat impresarul.

Teatrul Szigligeti vă informează că toate spectacolele din repertoriu beneficiază de traducere în limba română. Biletele se găsesc la agenția de bilete a teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 14 – 19, respectiv cu o oră înaintea spectacolelor), sau se pot procura online, de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Larisa Patricia Herlaș