Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Borş au depistat la controlul de frontieră, marți seara, un bărbat care conducea un autoturism căutat de autorităţile din Norvegia.

,,La ora 22.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Dan B., în vârstă de 39 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, an de fabricaţie 2009, înmatriculat în Norvegia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca ,,bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în data de 18.12.2017”, a declarat purtătorul de cuvânt Bondar Laura, comisar – șef de poliție. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Norvegia și că el l-a cumpărat în leasing, dar nu a mai plătit ultimele trei rate.

Mijlocul de transport, în valoare de 12.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Larisa Patricia Herlaș