Spiritul sărbătorilor va îmbrăca municipiul Marghita în perioada 18 – 21 decembrie când, sub coordonarea Primăriei, vor avea loc programe dedicate Crăciunului în parcul central.

În fiecare seară, între orele 17.00 – 20.00, în imediata vecinătate a clădirii Primăriei, vor fi susținute programe artistice oferite de reprezentanții școlilor din localitate: Liceul Tehnologic ,,Horea”, Colegiul Național ,,Octavian Goga”, Liceul Teoretic ,,Horváth János”. Ziua de joi este una specială deoarece îi va avea în prim plan pe copii de la grădinițele din orașul de pe Valea Barcăului. Anul acesta organizatorii nu au construit programele în jurul unor soliști sau interpreți de renume, ci au alesse axeze pe reprezentanții comunității locale. Iar, ca în fiecare an, publicul țintă este alcătuit din cei care locuiesc în microregiunea Valea Barcăului și Valea Bistrei.

,,Colindătorii care ne vor încânta vor fi răsfățați, din partea primăriei, cu daruri alese, iar musafirii noștri vor putea să servească ceai cald și vin fiert. Îi așteptăm în Marghita pe toți cei care doresc să întâmpine, alături de noi, sărbătoarea Crăciunului”, a declarat Botos Sándor, consilierul Primarului în Municipiului Marghita.

Larisa Patricia Herlaș