Miercuri, la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” va avea loc, de la orele 18:00, o nouă ediţie a Seratelor cu Bijuterii Muzicale. Seara de Bel Canto va reuni pe scenă tineri talentați, cu voci angelice.

Artiștii care vor încânta audiența sunt sopranele Valentina Pușcaș și Rebeca Mitrașca, baritonul Mădălin Claudiu și basul Dinu Șerban Ioan. Tinerii interpreți se află sub îndrumarea unor nume recunoscute în lumea muzicală internațională, și anume soprana Lavinia Cherecheș și basul Theodore Coresi, la Departamentul de Muzică al Facultății de Arte a Universității din Oradea. Ei vor fi acompaniați la pian de către Bogdan Bodiș Adam. Pe lista programului figurează lucrări ale autorilor: J. Offenbach, G.F. Haendel, G. Puccini, Manuel de Falla, Tiberiu Brediceanu. Periplul prin lumea emoțiilor va fi realizat de actrița Gabriela Codrea, ce va întregi atmosfera evenimentului.

,,Seratele se desfășoară cu sprijinul Asociației „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, alături de care organizăm strîngerea de fonduri, din donații, pentru tineri cu grave probleme de sănătate, ce au realmente nevoie de a fi tămăduiți, atât sufletește, cât și din punct de vedere fizic”, a transmis conducerea MTC. Locurile sunt limitate, iar preţul biletelor este de 6 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii cu vârsta peste 10 ani. Ele se pot achiziționa de la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”.

Larisa Patricia Herlaș