Medaliată cu aur de 9 ori la olimpiadele corale mondiale și europene, Corala Armonia va susține un concert de colinde duminică, 10 decembrie, de la ora 18:00, la Catedrala Episcopală ,,Învierea Domnului” din Oradea.

Corala bărbătească Armonia din Constanța este o corală ortodoxă a cărui scop este acela de a transmite dragostea pentru muzică, pentru Dumnezeu și țară. Evenimentul organizat la Oradea va avea loc cu binecuvântarea Episcopiei ortodoxe. ,,Invităm cu mult drag toți bihorenii spre a fi încântați ascultând niște voci extraordinare, oameni modești, cu suflete calde și pline de dorința de a oferi auditoriului o armonie de emoții, sunete, vibrații. Așadar, haideți împreună să începem să apreciem adevăratele valori pe care le-a născut țara aceasta. România, trezește-te, deschide-ți inima și urechile și ascultă! Corala Armonia este una dintre aceste valori!”, a declarat Antonia Toduți, coordonatorul evenimentului.

Corala va cânta și în cadrul Sfintei Liturghii, în dimineața zilei de 10 decembrie, de la ora 9:00, la Catedrala Episcopală.

Larisa Patricia Herlaș