O alimentație diversificată și servicii sociale de calitate sunt câteva dintre obiectivele îndeplinite în cadrul proiectului ,,Cămara plină!”, inițiat, anul acesta, de Asociația Curcubeul Copiilor.

Activitățile proiectului s-au desfășurat în Centrul de Plasament nr. 2 din Oradea, în perioada august – octombrie 2017. 56 de copii și tineri au fost beneficiarii direcți ai programului inițiat de Asociația Curcubeul Copiilor. ,,Prin proiectul ,,Cămara plină” s-au achiziționat produse alimentare necesare asigurării hranei beneficiarilor din centrul de plasament și astfel s-au atins obiectivele propuse: oferirea unei alimentații diversificate, care să asigure necesarul de vitamine, proteine, glucide și lipide; achiziționarea unei cantități mai mare de produse alimentare într-o singură tranșă și asigurarea unor servicii sociale de calitate”, a precizat Adela Farago, reprezentantul Asociației Curcubeul Copiilor.

Din echipa proiectului au făcut parte cinci cadre didactice și bucătarii centrului de plasament. Activitățile derulate de Asociația Curcubeul Copiilor s-au realizat în baza contractului de finanțare a cărui valoare este de 8000 lei.

Mădălina Venter