Pentru Oradea, contractul de furnizare și distribuție produse de panificație a fost câștigat de SC Dorbob Prod SRL, iar pentru produse lactate de firma Derpan SRL. Oferta prezentată a avut cele mai mici prețuri, 0.25 lei/corn, respectiv 0.68 lei/lapte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Bihor, la licitația pentru furnizarea și distribuția produselor lactate s-au prezentat cinci ofertanți: Lactate Bicos SRL, Derpan SRL, Zarand Lactate SRL, Logistic Media Pop SRL, Agropan SRL. „Au fost declarate câștigătoare Lactate Bicos, Derpan și Zarand, societăți care vor asigura laptele din 20.11.2017, data semnării contractului până la sfârșitul anului școlar 2017-2018, în cele 10 loturi corespunzătoare zonelor geografice în care a fost împărțit județului”, a spus Simon Adrian. Prețurile de atribuire sunt cuprinse între 0.66-0.70 lei/produs/zi fără TVA.

Pentru cealaltă componentă a programului național, furnizarea și distribuția produselor de panificație a fost adjudecată de trei firme: Ar Linia Tea SRL, Dorbob Prod SRL, Logistic Media Pop Art SRL. Prețul de achiziție pentru un produs de panificație/zi este cuprins între 0.25-0.34 lei fără TVA. ,,Pentru programul național de încurajare a consumului de fructe în școli așteptăm să se emită ordinal cu documentația standard. Ulterior se va face referat de necessitate și vom demara procedura”, a spus Simon Adrian.

Vedeți aici lista contractelor de furnizare și distrubuție a laptelui și cornului pentru preșcolarii din învățământul de stat și privat, județul Bihor.

TABEL CONTRACTE LAPTE SI CORN 2017-2018

Vereș Diana