Asociația S.O.S. Autism Bihor, Consiliul Județean Bihor și Filarmonica de Stat Oradea vă invită la concertul de colinde ,,Acasă de Crăciun” în data de 8 decembrie 2017, începând cu ora 18, la Sala Filarmonicii de Stat Oradea.

Concertul va fi susținut de Florin Estefan & Transylvanian Opera Academy Cluj, alături de Florina și Florin Mariș Hinsu, și Grupul Vocal ,,Crisia” al Facultății de Arte Oradea. Baritonul Florin Estefan a fost declarat cel mai bun solist liric al anului 2016, fiind în prezent managerul general al Transylvanian Opera Academy. Soprana Florina Mariș Hinsu este considerată una dintre cele mai promițătoare artiste lirice ale operei noastre. Ea va evolua alături de soțul său, baritonul Florin Mariș Hinsu, care emoționează de fiecare dată când cântă, prin vocea lui caldă. Grupul Vocal ,,Crisia” al Facultății de Arte Oradea este de asemenea invitat.

Expoziție de Crăciun

În holul filarmonicii vor fi expuse obiecte de decor cu tema Crăciunului, care au fost realizate în mare parte de copiii și tinerii din asociație, la orele de atelier. ,,Pe baza unei donații către asociație ele pot deveni cadoul de suflet al oricărui vizitator”, au precizat reprezentanții Asociației S.O.S. Autism Bihor.

Biletele pentru acces la evenimentul cultural se pot achiziționa, pentru suma de 50 de lei, de la sediul Asociației S.O.S.Autism, sau telefonic la numerele: 0742529453, 0744559154. Organizatorii au anunțat că sumele obținute din vânzarea biletelor vor fi donate Asociației S.O.S.Autism Bihor pentru susținerea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități, precum și pentru continuarea activităților de terapie și recuperare destinate copiilor cu afecțiuni din spectrul autist.

Larisa Patricia Herlaș