În acest weekend s-a desfășurat, pe scena Teatrului Regina Maria, cea de a IV-a ediție a Festivalului Star Vivere Music Revolution, cu participanți din toată țara.

Copii veniți din București, Iași, Galați, Slobozia, Cluj, Ploiești, Arad, Timișoara și Bacău au concurat, vineri, în fața unui juriu prezidat de cunoscutul compozitor Mihai Alexandru, care a avut în componența sa nume sonore, cum ar fi Nico, Alin Pascal, Mihaela Tatu, Cezar Oatu, Doina Bentu și Ovidiu Lazăr.

Sâmbătă dimineața, în sala de conferințe a Hotelului Continental, copiii și parinții au avut ocazia unei întâlniri după festival, un open meeting. În cadrul acestei întrevederi, membrii juriului și organizatorii, au dezbătut împreună cu concurenții subiecte interesante, le-au oferit sfaturi, îndrumări și răspunsuri legate de festival, dar și de muzică în general. Începând cu ora 15.00, sala teatrului a devenit neîncăpătoare, concurenții așteptând nerăbdători gala festivalului. Recitalurile senzaționale ale artiștilor au făcut să răsune de aplauze sala, Nico, Alin Pascal și Cezar aducând pe scenă piese celebre și buna dispoziție. Cezar – The Voice este cel care a încheiat gala așa cum se cuvine, interpretând celebra arie O,sole mio! Ediția din acest an a fost extraordinară, cu un nivel net superior din punct de vedere al calității vocilor și organizatoric.

,,Parteneriatul și colaborarea din acest an cu Consiliul Județean Bihor, prin Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, au făcut ca acest festival să crească. Star Vivere Music Revolution a devenit unul din cele mai bine căutate evenimente de gen din România, după spusele concurenților, profesorilor și părinților, dar și din punctul de vedere al artiștilor invitați. Sponsorii locali, partenerii media dar și membrii Asociației Star Vivere au contribuit substanțial la organizarea și reușita acestui eveniment. Țin să mulțumesc tuturor pentru implicarea și aportul adus pentru ca acest festival să devină un reper, un punct de referință pe harta festivalurilor de muzică pentru copii și adoleșcenți”, a declarat Valeria Dinu Miscutia, reprezentant al Asociației Star Vivere.

Oraganizatorii își doresc ca pe viitor evenimentul să devina unul internațional, prin care să fie atrași concurenți străini dintre cei mai valoroși.

Mădălina Venter