Teatrul Regina Maria a lansat un teaser al programului pentru luna decembrie, alcătuit din patru spectacole pe care orădenii le vor putea viziona înainte ca orașul să primească straie de sărbătoare. Este vorba despre „Profu` de franceză”, „Regele Cerb”, „În plină glorie!” și „Vrăjitorul din Oz”.

Încă din luna noiembrie au fost puse în vânzare bilete pentru spectacolele premergătoare Crăciunului, anume „Profu` de franceză”, adaptare de Matei Mircioane după Tudor Mușatescu, regia lui Dan Mirea, „Regele Cerb”, după Carlo Gozzi, în regia lui Alexandru Colpacci și „În plină glorie!”, de Peter Quilter, regia lui Cristian Ioan. Pentru a-i include și pe micii spectatori în acest itinerar cultural, s-a adăugat un spectacol special pentru ei: „Vrăjitorul din Oz”, scenariu și regia lui Dan Mirea. Astfel, reprezentația „Profu` de franceză”, programată în data de 2 decembrie, de la ora 11:00, în Sala Mare, se va muta la ora 19:00, iar în locul acesteia, de la ora 11:00, se va juca „Vrăjitorul din Oz”.

,,Îi invităm pe spectatori, indiferent de rang și vârstă, să pășească plini de curaj în Sala Mare a Teatrului, pentru a lua parte la spectacolul „Profu` de franceză” care, prin adaptarea textului realizată de Matei Mircioane și prin viziunea regizorală a lui Dan Mirea, dobândește un caracter actual. Atât evenimentele în sine, cât și modul în care acestea sunt puse în scenă, îmbracă spectacolul într-o mantie a universalității, acesta fiind accesibil spectactorilor, care, indiferent de vârstă, vor reuși cu ușurință să se identifice sau să empatizeze cu oricare dintre personaje”, a declarat Nemeș Ramona Gabriela, de la Teatrul Regina Maria.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului, de marți până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Biletele se pot achiziționa şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro.