Asociația Star Vivere, în parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor și Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte, oraganizează pe scena Teatrului Regina Maria, de joi până sâmbătă, a IV-a ediție a Festivalului Star Vivere Music Revolution.

84 de copii și adolescenți din toată țara, cu vârsta cuprinsă între 4 și 21 de ani, vor concura vineri pe scena teatrului, de la ora 14.00, în fața unui juriu alcătuit din vedete din lumea artistică. În premieră, Cezar Ouatu și Alin Pascal vor juriza participanții alături de Nico, Mihaela Tatu, Doina Bențu și Ovidiu Lazăr. Președintele juriului va fi compozitorul care a reprezentat România la Eurovision în acest an, Mihai Alexandru. Festivalul Star Vivere Revolution este cotat, încă de la prima ediție, ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de gen, prin dificultatea competiției, calitatea concurenților și importanța premiilor.

 

Decernarea premiilor

Sâmbătă dimineața, în sala de conferințe a Hotelului Continental, va avea loc open meeting-ul în cadrul căruia atât concurenții, cât și părinții vor putea afla direct de la membrii juriului opiniile, părerile și concluziile desprinse din participarea la acest festival. Începând cu ora 15.00, pe scena teatrului va avea loc Gala Decernarii Premiilor, în cadrul căreia vor susține recitaluri Cezar- The Voice, pentru prima dată în Oradea, Alin Pascal, Nico, Ovidiu Lazar, și Ela Trandafir, câștigătoarea Grand-Prix-ului de anul trecut.

,,Țin să mulțumesc partenerilor noștri oficiali și autorităților care ne-au sprijinit și în acest an, înțelegând dorința noastră de a impune orașul Oradea pe harta muzicii pentru copii și tineret. Prin acest eveniment promovăm imaginea unui oraș tânăr, deschis spre artă, cu mare potențial turistic , interesat de educația și cultura tinerilor săi, și nu numai. Mulțumim Teatrului Regina Maria, mulțumim sponsorilor noștri fideli, dar și celor care ni s-au alăturat în acest an”, a declarat Valeria Dinu Miscutia, reprezentant al Asociației Star Vivere.

Intrarea este liberă atât la concurs, cât și la gala de premiere.