Singurul candidat la concursul de proiecte de management pentru postul de director general la Școala de Arte ,,Francisc Hubic” Oradea este Otilia Altfater Leopold, care va susține examenul final în 17 noiembrie.

În urma vacantării postului deținut pănă anul acesta de către Marian Boboia, interimatul a fost asigurat de actualul director, Liviu Buţiu. Prima încercare de a numi un nou manager în funcție a eșuat, având în vedere că au existat mai mult de 2 puncte diferenţă între notele acordate de membrii comisiei. Cum regulamentul impune reluarea evaluării în această situație, concursul a fost anulat şi procedura a fost luată de la capăt. Singura care și-a prezentat, însă, oferta managerială este Otilia Altfater Leopold, absolventă a Liceului de Arte din Cluj – Napoca și a Universității Oradea.

Comisia de concurs a fost deja stabilită și urmează să evalueze, în 17 noiembrie, proiectul de management al unicului candidat. Preşedintele comisiei va fi Szép Gyula, în calitate de specialist, iar membri sunt Foica Vasile și Simon Adrian, ca reprezentant al autorității. Secretariatul este asigurat de Mateaș Sanda, de la Biroului Resurse Umane. Celelalte persoane din comisie sunt Perecz Hajnal – reprezentant al Serv. Monitorizarea Instituțiilor Subordonate, Derecichei Mioara – reprezentant al Serviciului Juridic-Contencios și Plugar Gabriela – reprezentant al Serviciului Financiar-Contabil.

Dacă Otilia Altfater Leopold va trece de această etapă, atunci mai are de susținut și promovat un interviu până la numirea în funcție.