După Barcelona (Girona), Milano (Bergamo), Londra (Stansted) și Memmingen, compania aeriană Ryanair a inaugurat, astăzi, o nouă cursă spre Germania. Pasagerii care se îmbarcă de pe Aeroportul Internațional Oradea au la dispoziției cursa de linie Oradea-sseldorf. Aceasta va fi operațională în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Primul zbor al noului serviciu Oradea – sseldorf a aterizat, în această dimineață, la ora 10:25. Este cursa de linie care va fi operată cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, ultima din cele 5 noi rute ale companiei Ryanair, ce alcătuiesc Orarul de Iarna 2017 Oradea. ,,Iarna este aici și suntem încântați să lansăm noua noastră rută Oradea-sseldorf Weeze. În această iarnă, clienții români și vizitatorii pot să aleagă din 5 rute noi, din Oradea. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din Oradea, de la doar 7.99€ pentru călătorii în noiembrie și decembrie, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții de joi, 2 noiembrie”, a spus Denis Barabas, director vânzări&marketing Ryanair.

Acces spre Belgia și Olanda

Orarul de iarnă al Ryanair include 5 destinații cu plecare de pe Aeroportul Internațional Oradea: Barcelona (Girona), Milano (Bergamo), Londra (Stansted), Memmingen și sseldorf. Dacă zborul spre Memmingen facilitează accesul spre zona de sud a Germaniei, noua destinație,sseldorf, oferă acces spre Köln, Belgia și Olanda. ,,Prin cursa spre Düsseldorf continuăm diversificarea călătoriilor disponibile de pe Aeroportul Internațional Oradea, continuăm, de asemenea, negocierile pentru obținerea și altor curse în vederea satisfacerii nevoilor formulate de bihoreni”, a precizat Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor.

Cursa de linie Oradea – sseldorf va fi operată în zilele de marți, joi și sâmbătă.