Asociaţia de Teatru Experimental Clandestin continuă şirul de reprezentaţii ale spectacolului ,,Tragedie pentru o singură voce” în 3 şi 4 noiembrie, de la ora 20:00, în foaierul Teatrului de Vară al Cetății Oradea.

,,Tragedie pentru o singură voce” este un spectacol ,,concert” în interpretarea actriței Anda Tămășanu, după romanul ,,Confidențe Fictive” de Nina Cassian. ,,Spectacolul radiografiază un inevitabil destin al unui personaj care ne conduce delicat în autopsia unei tragedii trăite într-o lume reală, prin intemediul cuvintelor și vocii performerului, o voce dezorientată, un strigăt care traversează sentimentele și trăirile spectatorului”, a declarat Anda Tămășanu, coordonatorul proiectului.

Scenariul, regia, scenografia şi aranjamentul scenic vor fi realizate de către Sebastian Bărbălan, în timp ce luminile vor fi coordonate de către Papp Peter. Spectatorii sunt aşteptaţi în datele de 3 şi 4 noiembrie, de la ora 20:00, în foaierul Teatrului de Vară al Cetății Oradea. Proiectul este realizat cu sprijinul Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor.