Un ministru, vicepreședinții Consiliului Județean și un europarlamentar sunt printre oficialii care au participat la prima ediție a Târgului de Toamnă de la Beiuș unde, sâmbătă, a fost programat evenimentul ,,Cămara cu de toate”.

După cuvântul de deschidere rostit de primarul Beiușului, Petru Mlendea, invitații au subliniat, în discursurile lor, importanța organizării unor astfel evenimente, menite să întărească legătura dintre tradiție și modernitate, comunitate și educație, în matca microregională a Beiușului.

Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, a vorbit despre tradiții și despre importanța conservării acestora, dar și despre produsele tradiționale aflate pe tarabele comercianților care proveneau din zona Beiușului. Traian Bodea a întărit ideea de comunitate puternică și de tradiție care nu se poate dezvolta decât prin educație și prin investiții economice importante. Cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean au subliniat că instituția pe care o reprezintă are ca preocupare principală dezvoltarea socio – economică a microregiunii Țara Beiușului.